ΝΑΞΟΣ- ΓΑΛΑΝΑΔΟ: Δολοφόνησαν 59χρονη, μέσα στο σπίτι της.

Posted: 18 Οκτωβρίου, 2014 in ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Ετικέτες: , , , , ,

Φιμωμενη, με δεμένα τα χέρια της και τυλιγμένο ύφασμα στο λαιμό, εντόπισαν (18/10) 59χρονη μέσα στο σπίτι της. Εγκληματική ενέργεια αποδίδει στα αίτια ο ιατροδικαστής.

Την γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε επίμονα στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα κι επικοινώνησε με την Αστυνομία. Η Αικατερίνη Ζαζάνη ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό του Γαλανάδου. Φιλικό πρόσωπο τηε οικογένειας, το οποίο διαμένει στην περιοχή μετέβη στο σπίτι της 59χρονης, στο Γαλανάδο της Νάξου, μπήκε στο εσωτερικό του και την εντόπισε νεκρή. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ η γυναίκα παρέμενε τους καλοκαίρινους μήνες στο νησί και το χειμώνα επέστρεφε στη Αθήνα.
Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας έχει προηγηθεί τρεις ημέρες νωρίτερα, ενώ εκτιμάται ότι με την ολοκληρωση της νεκροψίας νεκροτομής, θα προσδιορισθουν τα ακριβή αίτια θανάτου της 59χρονης, ενώ έχει κληθεί να μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Σχολιάστε