Αλγεβρικές ανισώσεις Φλαμπουράρη και κατοίκων της δυτικής όχθης: 127 αστυνομικοί για έναν και 127 για πληθυσμό 1.000.000 – 2 μολότοφ από κύμα εγκληματικής βίας σε βάρος των κοινών θνητών;|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Posted: 30 Απριλίου, 2016 in ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ετικέτες: , ,

..»κάτοικος των δυτικών προαστίων θέτει ζητήματα αλγεβρικών ανισώσεων όπως αυτές προκύπτουν από την αστυνομική δύναμη που διατίθεται στη φύλαξη Φλαμπουράρη και στην αστυνομική δύναμη που αναλογεί που για τους κατοίκους της δυτικής όχθης. Επίσης, γίνεται αναφορά στην μνημειώδη ανίσωση που προκύπτει από τις δύο βόμβες μολότοφ, με το σύνολο των αδικημάτων που θέτουν σε κλοιό διαρκούς φόβου τους κατοίκους»..


image

Γράφαμε χθες για τις μαθηματικές ανισώσεις όπως αυτές προκύπτουν από την αναλογία αστυνομικών που διατίθενται στη φύλαξη προσφυγικών καταυλισμών. Αναγνώστης μας, κάτοικος των δυτικών προαστίων θέτει ζητήματα αλγεβρικών ανισώσεων όπως αυτές προκύπτουν από την αστυνομική δύναμη που διατίθεται στη φύλαξη Φλαμπουράρη και στην αστυνομική δύναμη που αναλογεί που για τους κατοίκους της δυτικής όχθης. Επίσης, γίνεται αναφορά στην μνημειώδη ανίσωση που προκύπτει από τις δύο βόμβες μολότοφ, με το σύνολο των αδικημάτων που θέτουν σε κλοιό διαρκούς φόβου τους κατοίκους.

O Κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ 127 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ(ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ) ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟ 24ΩΡΩ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 60.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.

127 ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 1.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ 2 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,

ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) 80ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1000000 ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Με εκτίμηση..

_________

*Bloko.gr

Σχολιάστε