«Αδιαφορήστε σε προβοκατόρικες συμπεριφορές, επικεντρωμένοι στην ενότητα και τη συναδελφικότητα»|ΑΠΟΨΗ*

Posted: Ιουνίου 6, 2016 in ΑΠΟΨΗ
Ετικέτες:

Την έντονη αντίδραση του προέδρου ΣΕΦΕΑΑ προκάλεσε κείμενο το οπιος υπογράφει εα Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ με αφορμή τις  πρόσφατες συλλήψεις Ειδικών Φρουρών, για την εμπλοκή τους σε βαριά ποινικά αδικήματα.

image

«Φυσικά και έχω πολλές απαντήσεις να δώσω στον απόστρατο κοινό συκοφάντη, όχι των Ειδικών Φρουρών μόνο, αλλά ολόκληρου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Όμως η θέση του Προέδρου των Ειδικών Φρουρών και όσων Αστυνομικών προέρχονται από αυτούς μου επιβάλλει να  μιλήσω με πράξεις και αποφάσεις  που θα περνούν μέσα  από τη λειτουργία του Οργάνου. Πέρα των διεφθαρμένων Ειδικών Φρουρών οι οποίοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη, υπάρχουν πρόσωπα που τίμησε η Ελληνική Αστυνομία σε υψηλούς βαθμούς και αποδεικνύονται διεφθαρμένοι στο χαρακτήρα, επιδιώκοντας την διχόνοια και την εχθρότητα σε ένα προσωπικό με κοινούς νεκρούς, κοινούς τραυματίες, κοινούς κινδύνους και μόχθους. Σας  παροτρύνω να αδιαφορήσετε σε προβοκατόρικες συμπεριφορές , επικεντρωμένοι στην ενότητα και συναδελφικότητα.
Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των δόλιων συμπεριφορών και φαινομένων το Σωματείο μας ξέρει πολύ καλά να τους αντιμετωπίζει και συνδικαλιστικά και νομικά ,»ες αύριον τα σπουδαία».


*Βασίλης Ντούμας, πρ.ΣΕΦΕΑΑ
**Το κείμενο αποψης του Αντιστρατηγου Αστυνομίας ε.α. Ν. Μπλάνης *

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s