Ποιοι και πόσοι συνδυασμοί κατέχονταν στις εκλογές της ΕΝ.ΑΣ.Υ Αθηνών

Posted: Ιουνίου 8, 2016 in ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Ετικέτες: , ,

Ολοι οι συνδιασμοί που κατερχονται στις κάλπες για την ανάδειξη των νεων μελών του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

image

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του nantiareport- στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής (ΕΑΣΥΑ), θα κατέλθουν τρεις συνδυασμοί,
1) Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ). Αποτελείται από τέσσερις συνδυασμούς που είχαν κατεβεί αυτόνομα στις προηγούμενες εκλογές, οι οποίοι παραμέρισαν τα μικροκομματικα τους συμφέροντα με γνώμονα το κοινο καλό των αστυνομικών- γεγονός σπάνιο στις τάξεις τους-.
2)Δημοκρατικό Ενωτικο Κίνημα Αστυνομικών (Δ.Ε.Κ.Α). Στην ουσία είναι η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας (Α.Π.ΑΣ.Α) η οποία αποφάσισε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να μετονομαστει σε Δ.Ε.Κ.Α. Ο συνδυασμός πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ και κατεβαίνει για δεύτερη φορά στην εκλογική διαδικασια. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού υπηρετούν στη πλειοψηφία τους στα γραφεία του κόμματος και στη Βουλή, καθώς και σε υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
3) Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών (Π.Α.Σ.Α).
Αν και ο συνδυασμός είναι «φιλικά προσκείμενος» στο ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν -λόγω συγκυριών- να κατέλθουν αυτόνομα, με μικρό συνδυασμό στις εκλογές, με επικεφαλείς τους κ. Καραγιαννόπουλο κ Χάχαλη.
4) Συνδικαλιστική Μάχιμη Συσπείρωση (Σ.Μ.Σ).
Τα απομεινάρια του πάλαι ποτέ μεγάλου συνδυασμού που είχε κατέβει στις προηγούμενες εκλογές. Σε αυτό συνέβαλλαν οι λάθος επιλογές και χειρισμοί του επικεφαλής κ.Μάγγα στη προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, γεγονός που επεφερε τη διχόνοια και τη διάσπαση στο συνδυασμό.
Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος ο κ.Γερακαράκος, ωστόσο θα παραμείνει πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.
Για τους ενστόλους, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, οι ημερομηνίες που έχουν οριστει για τις εκλογες μελων του ΔΣ, είναι 11, 12 και 13 Ιουνιου από τις 08:00 έως 20:00 στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός της ΓΑΔΑ, ΔΑΕΑ, ΔΑΕΑ/ΥΑΤ, ΔΕΕ και στην Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Advertisements
Σχόλια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s