Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α: «Θεός κολάζει τους βλάκας»

Posted: Ιουνίου 8, 2016 in ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

..»για το άκρως ρατσιστικό, αστήρικτο και προσβλητικό άρθρο, του αξιωματικού  εν αποστρατεία Νικολάου Μπλάνη, αποφάσισε χωρίς κανένα αίσθημα εκδίκησης ομόφωνα,
Να κινήσει τις από τον Νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν απέναντι στη ποινική δικαιοσύνη και να αποζημιώσουν υλικά τους προσβληθέντες συναδέλφους»..

image

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως  αποδέκτης οργής και διαμαρτυριών, εκατοντάδων συναδέλφων αστυνομικών, συγγενών ακόμη και θυμάτων Ειδικών Φρουρών, αλλά και πολιτών, για το άκρως ρατσιστικό, αστήρικτο και προσβλητικό άρθρο, του αξιωματικού  εν αποστρατεία Νικ. Μπλάνη, αποφάσισε χωρίς κανένα αίσθημα εκδίκησης ομόφωνα :
Να κινήσει τις από τον Νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν απέναντι στη ποινική δικαιοσύνη και να αποζημιώσουν υλικά τους προσβληθέντες συναδέλφους.
Όμως έστω και την ύστατη ώρα καλούμε τον κ. Μπλάνη Νικολάου με εξώδικη διαμαρτυρία, να αποκαταστήσει την αλήθεια, να ζητήσει δημόσια συγνώμη, να ανακαλέσει δημοσίως  ρητά την προσβολή που υπέστησαν σύσσωμοι οι Ειδικοί Φρουροί της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να αποκατασταθεί έστω και εκ των υστέρων η βλαφθείσα προσωπικότητά τους, καθώς και η κοινωνική τους υπόσταση και το τρωθέν κύρος του Σώματος.
Στην παρούσα χρονική συγκυρία για να σταθούμε όρθιοι, απαιτείται ομόνοια και αλληλεγγύη μεταξύ όλων των συναδέλφων που εργάζονται υπό τις ίδιες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, αλλά στήριξη και σύνδεση Αστυνομίας και κοινωνίας».

Για το Δ Σ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s