Βουλιαγμένη: Ένταση στη σφράγιση νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή

Posted: Ιουνίου 24, 2016 in ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ετικέτες: , , ,

Αντιμέτωποι με ομάδα περίπου 30ατόμων που αντιδρούν στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο που λειτουργεί στην περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

image

Μεικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας, διενεργησε έλεγχο  (23/06) στο «Must Seaside Club» βεβαιωσε παραβασεις -το κατάστημα λειτούργησε χωρίς να διαθέτει καμία από τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες (υγειονομικού ενδιαφέροντος, μουσικής και πυρασφάλειας)- και με απόφαση της Δημοτικης Αρχης, δόθηκε εντολή να σφραγιστεί.
Δημοτικός Αστυνομικός μετέβη συνοδεία Αστυνομικών για σφράγιση της επιχείρησης (24/06-18.30) επί της Λ.Καραμανλή, βρέθηκε ωστόσο αντιμέτωπος με περίπου 30 άτομα, που αντιδρούν στη σχετική απόφαση.
Νομικός σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε πρόθεση να υποβάλλει μήνυση κατά του Δημοτικού Αστυνομικού ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση της πράξης, και στο σημείο κλήθηκε ενισχυτική Αστυνομική δύναμη.
Η απόφαση σφράγισης της Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κοινοποιήθηκε όπως προβλέπει ο νόμος στους εκπροσώπους της επιχείρησης ενώ παράλληλα έχει αναρτηθεί στο διαύγεια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s