Βοιωτία: Κατήγγειλε εκβιασμό για αδειοδότηση λατομείων

Posted: Ιουλίου 2, 2016 in ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ετικέτες: , , ,

Προσέγγισαν το διευθυντής ανάπτυξης Περιφέρειας, ώστε να λάβουν αδειοδότηση, με τον ίδιο να καταγγέλλει τον εκβιασμό στις Αρχές.

image

Μήνυση κατά αγνώστων, υπέβαλε στην Ασφάλεια, ο διευθυντής ανάπτυξης Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς, για εκβιασμό σε βάρος του. Όπως αναφέρει του ζητήθηκε να συνηγορήσει στην αδειοδότηση λατομείων που λειτουργούν στο Νομό, όταν τέσσερα άτομα τον σταμάτησαν (01/07) σε σημείο της διαδρομής προς το γραφείο του και με προσωπικές απειλές απαιτησαν να αδειοδοτήθουν συγκεκριμένα λατομεία της περιοχής.
Από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες για την υπόθεση έχει γίνει μια σύλληψη.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης οι οποίοι απευθύνθηκαν στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να κινηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, για την αντίδραση του συνεργάτη του από τη Βοιωτία, έσπευσε να τον ευχαριστήσει δημόσια.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημόσιο λειτουργό για την ακεραιότητα και το θάρρος του και στην Αστυνομία που έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη σύλληψη. Σαφές και ξεκάθαρο: Όποιος θεωρεί την περιφέρεια τσιφλίκι του, καλύτερα να αλλάξει περιφέρεια.
Πλέον, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη έχουν το λόγο για όποιον θεωρεί ότι δεν τον αφορά η αξιοκρατία, η νομιμότητα και η διαφάνεια».
https://mobile.facebook.com/kostas.bakoyannis?fref=ts#

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s