ΕΝ.ΑΣ.Υ.Α, για τα όσα είπε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ στη ΔΑΕΑ

Posted: Ιουλίου 6, 2016 in ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Ετικέτες: , , , ,

Ανακοίνωση της Ένωσης Αθηνών για την επίσκεψη του αρχηγού σε ΜΑΤ και ΥΜΕΤ

ΜΑΤ_ΕΛΑΣ.jpg«Τη Δευτέρα 4-6-2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνου στο αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε.Α. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών καθώς και αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. οι οποίοι υπηρετούν στην παραπάνω Διεύθυνση.
Στην τοποθέτησή του ο κύριος Αρχηγός δεσμεύτηκε για καλύτερες εργασιακές συνθήκες που πρέπει να επικρατούν για τους εργαζόμενους αστυνομικούς στην εν λόγω υπηρεσία, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν, προσπαθώντας έτσι να κατευνάσει το πρόσφατο κλίμα δυσφορίας που έχει καταγραφεί σε όσους υπηρετούν εκεί και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των συναδέλφων. Επιπλέον σε αρκετές αποστροφές του λόγου του ο κύριος Αρχηγός τόνισε την ανάγκη δικαιοσύνης στην αντιμετώπιση των αστυνομικών από την υπηρεσία στις περιπτώσεις που λόγω των επεισοδίων οι συνάδελφοι βρίσκονται συχνά έκθετοι. Σε αυτό το σημείο ζητήθηκε από τους εκπροσώπους της Ένωσης Αθηνών σαφέστερες υπηρεσιακές εντολές των ανωτέρων στις επιχειρησιακές δράσεις της υπηρεσίας έτσι ώστε να αποφεύγονται ενέργειες που φέρνουν τους συναδέλφους απέναντι σε εργασιακές ομάδες και πολίτες σε αίθουσες δικαστηρίων, εκθέτοντας και το κύρος της υπηρεσίας.
Τέλος ο κύριος Αρχηγός ανέφερε ότι με το νέο Π.Δ. μεταθέσεων θα προβλέπεται ξεκάθαρα ότι οι νεοεξερχόμενοι αστυφύλακες από τις σχολές θα επανδρώνουν τα Αστυνομικά Τμήματα και μόνο».
Για το Δ.Σ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s