«Κανένα δώρο δεν θα με περιμένει και κανένα δώρο δεν θα κάνω»|ΑΠΟΨΗ*

Posted: Ιουλίου 8, 2016 in ΑΠΟΨΗ
Ετικέτες: , , , ,

..»είχα ξεχάσει ότι έπαιρνα τα λεγόμενα δώρα ή 13 μισθό ή επιδόματα.. θυμάμαι που με αυτά πλήρωνα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, έπαιρνα δώρα .. πλήρωνα τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο Κράτος, εριχνα χρήμα στην αγορά κ γενικά υπήρχε κίνηση , ζωή, θέσεις εργασιας για ανθρώπους που θέλαν να δουλέψουν, τώρα μαύρα κ αραχνα όλα, ανεργία κ καμια ελπίδα για την πολυπόθητη ανάπτυξη στον ορίζοντα»..

image

«Ένα μικρό Status στο fb τριγυρνά εδώ κ δύο μέρες στο μυαλό μου. Έλεγε λοιπόν γνωστός συνδικαλιστής των αστυνομικών » εγώ την άδεια μου την έπαιρνα μετά τις 17/7 που είχε μπει το δώρο » …. μέσα σε τόσες λίγες λέξεις , είναι αποτυπωμένη η αποτυχία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος της Χώρας.
Είχα ξεχάσει ότι έπαιρνα τα λεγόμενα δώρα ή 13 μισθό ή επιδόματα Χριστουγέννων,Πασχα ή όπως αλλιώς τα λέγανε.
Θυμάμαι που με αυτά πλήρωνα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, έπαιρνα δώρα σε συγγενείς κ φίλους, διασκεδαζα ρε παιδί μου. Επειδή είχα χρήματα πλήρωνα τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο Κράτος, εριχνα χρήμα στην αγορά κ γενικά υπήρχε κίνηση , ζωή, θέσεις εργασιας για ανθρώπους που θέλαν να δουλέψουν, τώρα μαύρα κ αραχνα όλα, ανεργία κ καμια ελπίδα για την πολυπόθητη ανάπτυξη στον ορίζοντα. Θα ήθελα να μάθω ποιο βιβλιο οικονομικών αναφέρει ότι η ανάπτυξη θα έρθει με περικοπές στους μισθούς κ υπερφορολογηση των πολιτών.
Πανεπιστήμιο δεν πήγα αλλά δόξα τον Θεό το σχολειό το τελειωσα κ πιστεύω ότι πρέπει πραγματικά να είσαι πολύ κουτός ή » βαλτός» για να καταστρέψεις την οικονομία της Χώρας με την οικονομική πολιτική που ακολουθείται εδώ κ 6 χρόνια.
Αυτά, πάω διακοπές, δεν χρειάζεται να περιμένω να πάει 17 ο μήνας, κανένα δώρο δεν θα με περιμένει κ κανένα δώρο δεν θα κάνω»….


*Νίκος Μπαλούρδος, ΠΟΣΥΦΥ- Ένωση Αθηνών

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s