Μείνετε συντονισμένοι! Για.. »ό,τι συμβαίνει, όταν συμβαίνει, όπως ακριβώς συμβαίνει»..

Posted: 26 Ιουλίου, 2016 in ΑΠΟΨΗ
Ετικέτες: , ,

Με προσωπική υπογραφή.. για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, για ενημέρωση με γνώση και άποψη.. Ειμαστε στον αέρα,
..»για ό,τι συμβαίνει, όπου συμβαίνει.. όπως ακριβώς συμβαίνει»!..

NANTIA_REPORT.grΉταν μια απόφαση που ελήφθη με αρκετές «παροτρύνσεις» από καλούς συναδέλφους, και φίλους, όχι πολύ μακρινό χρονικά αλλά έχει παρελθοντική αναφορά, τον Αύγουστο του 2014..

Τότε λοιπόν, δημιουργήθηκε το nantiareport.wordpress, με προσωπική δουλειά, και θεματολογία – ρεπορταζ με υπογραφή, για ..»ό,τι συμβαίνει όταν συμβαίνει.. όπως ακριβώς συμβαίνει»..

Στην πορεία φίλοι, συνάδελφοι και «διαδικτυακοί ακόλουθοι», στήριξαν και εμπιστεύτηκαν το NantiaReport με αναφορές σε ρεπορταζ ειδησεογραφικών portal’s και site’s… άλλοτε με πηγή και άλλοτε με την διαδεδομένη μέθοδο του.. «c(l)opy rigth». Αυτό όμως, είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της προσπάθειας που γίνεται από το nantiareport, με πρόσβαση σε όλους, να παραθέσουν τις απόψεις τους, και να προσθέσουν στοιχεία στα ρεπορταζ μας, ακόμα και γνώμες με τις οποίες διαφωνούμε.. Άλλωστε αυτό είναι δημοσιογραφία, να παραθέτεις όλες τις απόψεις και ο αναγνώστης, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα..

  Όλα γύρω μας αλλάζουν και εξελίσσονται.. Έτσι λοιπόν, το Nantiareport.gr , είναι η νέα μας ηλεκτρονική διεύθυνση. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας και στο Twitter @NantiaReport ενώ μπορείτε να μας ακολουθείτε και να ενημερώνεστε μέσα από την σελίδα μας στο FB Nάντια Αλεξίου- NantiaReport. Για την επικοινωνία μας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@nantiareport.gr είναι πάντα ανοιχτό σε όλες τις απόψεις, καταγγελίες, τα δικά σας ρεπορταζ, όσα συμβαίνουν γύρω μας και θέλετε να τα μοιραστείτε με τους αναγνώστες του Nantiareport.gr

Ευχαριστώ για τη στήριξή σας,

Νάντια Αλεξίου..

ΥΓ. Κι επειδή κάθε αρχή και .. δύσκολη, όσο και αν έχει «προβλεφθεί» το .. «απρόβλεπτο» ο δαίμον την τεχνολογίας, μας δημιούργησε κάποια προβλήματα- τα οποία αντιμετωπίζονται- (!)

Σύντομα κοντά σας.. Μείνετε συντονισμένοι..

..για ότι συμβαίνει,

..όταν συμβαίνει,

..όπως ακριβώς συμβαίνει.. Nantiareport.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s