Ειδομένη: «Κρίμα που αυτή η φωτογραφία δε θα παίξει στα κανάλια»

Posted: 17 Δεκεμβρίου, 2015 in ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Ετικέτες: , , ,

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο fb, και καταγραφεί ένα στιγμιότυπο στην περιοχή της Ειδομένης. Ο νεαρός Αστυνομικός Γιώργος Κ. σε υπηρεσιακή διάθεση, ενισχυτικής διμοιρίας, για τη διαχείρηση των μεταναστευτικών ροών.

φωτο: Reuters/ Γιάννης Μπεχράκης- Ειδομένη, Κιλκίς

φωτο: Reuters/ Γιάννης Μπεχράκης- Ειδομένη, Κιλκίς

«Κι εδώ βλέπουμε έναν «μπάτσο», όπως μερικοί προτιμάτε να λέτε! Κρίμα που αυτή η φωτογραφία δε θα παίξει στα κανάλια και δε θα κυκλοφορήσει σε όλο το διαδίκτυο, προκειμένου να μη «σπάσει» το πολύ βολικό στερεότυπο του «κακού γουρουνιου». Χίλια μπράβο σ’ αυτό το παιδί (που τυγχάνει να είναι φίλος μου), να μείνει έτσι και να είναι πάντα καλά, όπως και όλοι οι αστυνομικοί»!


*σχόλιο χρήστη fb

Γιώργος Κ., Αστυνομικός: «Έκανα απλά το καθήκον μου, και σαν Γιώργος και σαν Αστυνομικός, θα το ξανάκανα»

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Σχόλια
  1. Ο/Η giwrgos λέει:

    enas stous 100 kai to ekanes thema!!\

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Raskolnick λέει:

    Δεν θα ισχυριστώ ότι όλοι οι μπάτσοι είναι κακοί, όπως δεν μπορώ να πω ότι όλοι οι δάσκαλοι ή οι παπάδες ή οι γιατροί ή οι δικηγόροι ή οι εργάτες -και πάει λέγοντας, είναι καλοί ή κακοί. Κάθε επαγγελματική ομάδα μέρος της κοινωνίας είναι και κατά το μάλλον ή ήττον, της μοιάζει. Αλλά πιο στημένο από αυτό υπάρχει? Κουλή ήταν η κοπέλα και δεν μπορούσε να πιει μόνη της νερό κι έπρεπε ο Γιώργος Κ. να την ποτίσει μπροστά στον φωτογράφο, σαν να ήταν πουλάρι?

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Ο/Η anna λέει:

      Ρε φίλε η όψη της γυναίκας δείχνει πως είναι τόσο εξουθενωμένη που ίσως να μην είχε κουράγιο να σηκώσει ούτε το μπουκάλι με το νερό…. έλεος πια με την τόση καχυποψία… υπάρχουν άνθρωποι ακόμα… μην τους αναγκάσουμε να εξαφανιστούν κι αυτοί οι λίγοι που υπάρχουν…

      Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Γεώργιος Παγάνης λέει:

    Μπράβο στο παλικάρι μας !!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Κατερίνα λέει:

    Δεν καταλαβαινω για πιο λόγο το προβάλλετε κ θελετε να πουμε κ μπραβο;! Κανει οτι θα έκανε καθε ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Τιποτα παραπάνω!

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Sotiris λέει:

    Καλα κανουν κ το προβαλουν Κατερινα μπας κ ο κοσμος καταλαβει οτι η αστυνομια του τωρα δεν εχει καμια σχεση με τα μεμονωμενα, γιατι παλι δεν ηταν ολοι ετσι, παραδειγματα χωροφυλακων της χουντας…..καλη συνεχεια Ελληνες κ Ανθρωποι.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε