Κοζάνη: Ροτβάιλερ τραυμάτισαν θανάσιμα 5άχρονο αγόρι. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των κατοικιδίων

Posted: 1 Μαΐου, 2016 in ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Ετικέτες: , , ,

Το ανήλικο αγόρι, με τραύματα στο πρόσωπο και τον κορμό, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των κατοικιδίων.

image

Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα (01/05), λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, 5άχρονο αγορι- για άγνωστη αιτία- δέχτηκε επίθεση από δύο οικόσιτα σκυλιά ( ροτβάιλερ) τα οποία από τις πρώτες πληροφορίες ήταν δεμένα.
Οπως έγινε γνωστο, ο ανηλικος με τη μητερα μαζί και με άλλα άτομα, παραβρέθηκαν στην οικία του 72άχρονου ανάμεσα στα Λευκάδια και το Αργίλο στην Κοζάνη για τον εορτασμό του Πάσχα. Χωρίς να έχουν διακριβωθεί οι συνθήκες υπό τις οποίες τα ροτβάιλερ επιτέθηκαν στο παιδί, στις εκκλήσεις του αγοριού σε βοήθεια, προσετρεξαν η μητέρα του και παρεβρισκόμενοι. Το αγόρι, έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τον κορμο. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και φιλικό πρόσωπο, ενώ γείτονες – καλεσαν την Αστυνομία. Το παιδί εισηχθη αμεσα στο χειρουργείο χωρίς οι γιατροί να είναι σε θέση να το κρατήσουν στη ζωή, με τα τραύματά του σοβαρά  συνεπεια των οποίων και κατέληξε.
Ο 72άχρονος ιδιοκτήτης των κατοικιδιων σκύλων, σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη ενώ για τα ακριβή αίτια θανάτου του ανηλίκου αναμένεται η διενέργεια Ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σχολιάστε