Πεντέλη: Εντοπίσθηκε νεκρός 20άχρονος- Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση από τους γονείς του

Posted: 14 Μαΐου, 2016 in ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Ετικέτες: , ,

Τέσσερις ημέρες τον αναζητούσε να οι Αρχές καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Ο 20άχρονος εντοπίσθηκε δολοφονημένος στην Πεντέληwp-1462942933793.jpg
Νεκρός σε προχωρημένη αποσύνθεσης εντοπίσθηκε  (14/05) η σορός 20άχρονου, σε θαμνώδη περιοχή στην Πεντέλη, στη θέση Άγιος Πέτρος.

Όπως καταδεικνύουν τα προανακριτικά ευρήματα, πρόκειται για 20άζρονο νεαρό από τα Γλυκά Νερά, την εξαφάνιση του οποίου είχαν δηλώσει οι γονείς του στο ΑΤ της περιοχής (10/05).

Η σορό του νεαρού εντοπισθηκε παραπλευρως του οδικου άξονα της Πεντέλης ενώ στο χώρο κατά την αυτοψία βρέθηκαν δύο φυσιγγα από κυνηγετικό όπλο, με τους Αστυνομικούς να αποδίδουν το θανατο του σε δολοφονία. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης, η έκθεση του ιατροδικαστή με τα εργαστηριακα αποτελέσματα της νεκροτομής και το δέρμα DNA εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει στοιχεία για τα αίτια θανάτου και την ταυτοποίηση της σορού.

Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση καθώς και το παρελθόν του 20άχρονου προκειμένου να εξακριβωσουν λεπτομερείς οι οποίες εκτιμάται θα προσδιορισουν κυκλ8 υποπτων και θα οδηγηθούν στους δράστες του εγκλήματος.

Σχόλια

Σχολιάστε