Γλυκή Θεσπρωτίας: Κτηνοτρόφος εντόπισε αποκεφαλισμένη σορό του 25άχρονου Αλβανού βοσκού του

Posted: 9 Μαΐου, 2016 in Uncategorized

Αποκεφαλισμένη τη σορό του 25άχρονου βοσκού στο χειμαδι του εντόπισε κτηνοτρόφος στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

image

Στυγερό έγκλημα, αποκαλύφθηκε στην Γλυκή Θεσπρωτίας.
Κτηνοτρόφος εντοπισε (10/05) στο στάβλο του, στην Γλυκή Θεσπρωτίας, νεκρό και αποκεφαλισμένο τον 25άχρονο Αλβανο βοσκό του. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή η κάρα του νεαρού Αλβανού βοσκου δεν έχει εντοπιστεί. Κατά την αυτοψία στο χώρο οι Αστυνομικοί εντόπισαν ευρήματα κι εκτιμούν ότι ο δράστης της εγκληματικές ενέργειας άμεσα θα προσδιορισθεί ενώ αποδίδουν τα κίνητρα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενω εξετάζεται η εμπλοκή του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.
Οι Αρχές εξετάζουν και τα τατουαζ που έφερε ο 25άχρονος Αλβανός σε σημεία του σώματός του, ο οποίος βρίσκονταν στην περιοχή της Γλυκής τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εργαστεί στην Ελλάδα και κατά το παρελθόν.
Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος κατά τη νεκροτομή προσδιορισε το θάνατο του νεαρού βοσκού περίπου στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (08/05) ενώ στον πνεύμονα του θύματος, εντόπισε σκαγια -μονόβολου κυνηγετικού όπλου.
Το θύμα βλήθηκε αρχικά στο λαιμό, η βολιδα διαπερασε τους πνέυμονες και ο δράστης ή οι δράστες, στη συνέχεια τον αποκεφάλισαν.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.

Σχολιάστε